Двоє дітей отруїлися димом під час пожежі у садочку

06.10.2017 20:33   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

Після пожежі, яка сталася у львівському дитсадку, двоє дітей з симптомами отруєння продуктами горіння звернулись за медичною допомогою. Госпіталізовано однорічну дівчинку – вихованку дошкільного закладу, пише - Дивись.info.

Читайте також

Із 2015 року кількість дітей з інвалідністю, які пішли до звичайних шкіл, зросла майже в три рази
Вчора у Сколівському районі палав дереворозпилюючий цех

Про це інформує Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 4 жовтня, у поліцію надійшло повідомлення від лікаря однієї з львівських лікарень про те, що 3 жовтня у медичний заклад батьки доставили двох дітей – хлопчика віком 2 роки 9 місяців та однорічну дівчинку, вихованців одного з львівських дошкільних навчальних закладів. В обох дітей були наявні симптоми отруєння продуктами горіння. Після обстеження та здачі аналізів діагноз хлопчика не підтвердився і лікарі відпустили його додому, дівчинку госпіталізували.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, 3 жовтня о 13.20 у приміщенні одного з львівських дошкільних навчальних закладів по вулиці Вербовій виникла пожежа. Попередньо встановлено, що займання сталось у електрощитовій на першому поверсі будівлі. До приїзду рятувальників працівники садочку евакуювали з будинку сорок дітей.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info