Вчора у Сколівському районі палав дереворозпилюючий цех

01.10.2017 11:30   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

У Сколівському районі рятувальники ліквідували пожежу в дереворозпилюючому цеху. Про це повідомили у прес-службі ДСНС у Львівській області, пише - Львівський портал.

Читайте також

У Львові просто під час руху загорівся новий трамвай «Електрон» (Відео)
На Львівщині під час гасіння стерні у полі виявили обгоріле тіло людини
У гаражному кооперативі у Львові згоріли два автомобілі (Відео)

30 вересня о 18:53 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Тухля Сколівського району. Пожежа виникла в приміщенні одноповерхового дереворозпилюючого цеху. До місця виклику негайно направили пожежно-рятувальні підрозділи Сколівського району.

По прибуттю перших підрозділів до місця виклику увесь дах цеху вже був охоплений вогнем, то ж черезвелику площу загорання було оголошено підвищений номер виклику пожежно-рятувальних підрозділів, та додатково направлено на ліквідацію пожежі підрозділи із Стрия, Трускавця, Моршина та Дрогобича.

О 20:14 пожежу вдалось локалізувати, та о 21:39 повністю ліквідувати. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах по всій площі цеху. Завдяки оперативним діям вогнеборців вдалось запобігти розповсюдженню вогню, перекиднню на сусідні будівлі та врятувати від знищення вогнем 3 поруч розсташовані будинки.

До ліквідації займання залучалась 6 одиниць спецтехніки та 26 чоловік особового складу. Причина виникнення займання встановлюється. На пожежі ніхто не постраждав.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал