У Трускавці завершують зведення копії статуї Христа у Ріо-де-Жанейро

12.10.2017 18:30   Джерело: zaxid.net
Опубліковано : Львівський Новинар

Житель Трускавця Ігор Кісак за власний кошт встановлює на найвищій точці міста 12-метрову бетонну статую Іісуса Христа, яка, за планами, буде копією «Христа-Спасителя» у бразильському Ріо-де-Жанейро.

Як повідомляє ZAXID.NET, усі монтажні роботи уже завершені.

«Ідею встановлення у Трускавці статуї Ісуса Христа я виношував змалку. Я думаю, що це буде об’єднувати усіх християн та принесе нам мир. Якраз сьогодні ми завершили виливати скульптуру з бетону. Залишились оздоблювальні роботи», – розповів Ігор Кісак.

Читайте також

Внаслідок землетрусу на Львівщині утворилося провалля глибиною 50 метрів
Cтало відомо, скільки відпускних отримав цьогоріч мер Садового

Ігор Кісак відмовився назвати вартість цього проекту. «Якщо я жертвую гроші на церкву, то роблю це обов’язково анонімно, щоб не оголошували про це. Так само я не хочу розголошувати, скільки витратив на цю справу», – сказав він.
Статую встановлюють на Гошівській горі, яка є найвищою точкою міста. Висота постаменту – 3 м, висота самої скульптури – 9 м.

12-метрова статуя Ісуса у Трускавці є фактично копією знаменитого Христа-Спасителя у Ріо-де-Жанейро. Бразильський Христос висотою майже 40 метрів також встановлений на горі у межах міста.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: zaxid.net