Вночі у Львові пограбували школу №65

09.11.2017 16:33   Джерело: Форпост
Опубліковано : Патрік Скеля

В ніч на 9 листопада у львівській школі №65 трапилось пограбування. Про це повідомили у спільноті «Чим живе Левандівка» у Фейсбук, пише - Форпост.

За словами дописувачів на невідомі проникли на другий поверх школи, залізши через вікно, та викрали плазмову панель.

Читайте також

На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок
Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень
У Буську пограбували ювелірний магазин

«Сьогодні вночі обікрали 65 школу.Другий поверх.Залізли через вікно. Чітко що саме викрали, я не в курсі, точно знаю що винесли плазмову панель. Це вже не вперше цю школу обкрадають...Коли вчились мої діти ( 2 роки тому) вкрали усі закуплені будівелньні матеріали на туалети, на які збирали батьки гроші. І три роки тому ( мої були здається в 1 чи другому класі) обікрали кабінет англійської мови ( здається) і винесли телевізор та магнітофон. Хотілося б почути від керівицтва школи які висновки були зроблені, і які заходи прийняті. Чи краще надіятись далі що батьки все куплять за свої?» - йдеться у повідомленні.

У поліції підтвердили факт крадіжки.

«Сьогодні о 8:15 надійшов виклик про крадіжку від керівництва школи. На місце події прибула слідчо-оперативна група Залізничного відділу поліції. Проводяться слідчі дії», - повідомив у коментарі старший інспектор патрульної поліції Львова Мар'ян Шпитак.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Форпост