У Львові польські кардіологи провели майстер-клас з малоінвазивних операцій на судинах серця

21.11.2017 21:32   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

Минулого тижня у Львові відбувся І-й міжнародний практично орієнтований курс з інтервенційної кардіології та ангіології за участю лікарів-кардіологів із Сілезійського центру хвороб серця (Польща), пише - Дивись.info.

Читайте також

Американські лікарі за тиждень прооперували у Львові понад 50 дітей з опіками
8-річний син збирає гроші на операцію для тата
У райцентрі на Тернопільщині провели унікальну операцію

Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

З польського боку учасниками були Мартін Свєрад, Гжегож Хоніш, Пшемислав Пенцак, які провели навчання для працівників кафедри сімейної медицини Львівського медичного університету ім. Д. Галицького та лікарів кардіологів.

Першою частиною заходу були теоретичні навчання. В другій частині на базі Львівської комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги польські кардіологи провели майстер-клас оперативного втручання на судинах серця при таких важких захворюваннях як ішемічна хвороба серця, важкі багатосудинні ураження серця, інфаркт міокарда, важкі форми стенокардії. 15 листопада польські кардіологи спільно з львівськими інтервенційними кардіологами прооперували трьох пацієнтів, а 16 листопада – ще чотирьох пацієнтів. Польські колеги надали свої розхідні матеріали, в тому числі стенти.

Окрім того в Сілезійському центрі хвороб серця в Забже впродовж 2017 року пройшли стажування близько 30 львівських кардіологів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info