На Львівщині амністували водія, через якого постраждала дитина

04.12.2017 21:27   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині амністували водія, який на автомобілі Fiat Dukato зіткнувся із Volkswagen Passat, через що загинула жінка та постраждала дитина. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень, пише - Status Quo.

Читайте також

На Львівщині суд амністував охоронця, який пропустив втечу двох затриманих
У Львові амністували волонтера, який побив чоловіка
Львівський суд амністував серійного викрадача декоративних кущів

ДТП сталася 8 липня 2017 року приблизно о 21:40. Керуючи автомобілем марки Fiat Dukato, рухаючись ним по автодорозі Львів-Самбір-Ужгород у напрямку до м. Ужгород, при проїзді ділянки між м. Самбір та с. Стрілковичі Самбірського району Львівської області, чоловік не дотримався безпечної швидкості та бокового інтервалу, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із зустрічним автомобілем марки Volkswagen Passat, який на той момент мав перевагу у русі. В результаті ДТП жінка-пасажир Volkswagen Passat від отриманих травм померла на місці події, водій отримав тяжкі тілесні ушкодження, а дитина - середньої тяжкості тілесні ушкодження.

Під час судового розгляду обвинувачений повністю визнав свою вину, щиро розкаявся та просив застосувати до нього Закон України «Про амністію у 2016 році».

Обираючи покарання, Самбірський міськрайонний суд врахував, що обвинувачений активно сприяв розкриттю злочину та має на утриманні трьох малолітніх дітей. Тому засудив визнати винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, та призначити покарання - позбавлення волі на строк чотири роки з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік. Проте звільнив від відбування покарання на підставі акту амністії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo