Водії вантажівок заблокували українсько-польський кордон у Краковці

На кордоні накопичилось близько 700 вантажівок.

06.12.2017 15:32   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

У середу, 6 грудня, дорогу до пункту пропуску Краковець перекрили водії вантажівок, які кілька днів стоять у черзі, щоб перетнути кордон з Польщею. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова, пише - ZAXID.NET.

Читайте також

​ Іноземець хотів провезти через кордон розвідувальний пристрій
Африканку з немовлям затримали на українсько-польському кордоні

«Дуже повільно працює митниця. Машини стоять у черзі з неділі і не можуть заїхати на термінал. Зараз черга є довжиною 8 кілометрів, машин 700 точно є», – розповів телефоном водій однієї з вантажівок.

За його словами, станом на 13:45 водії перекрили дорогу до пункту пропуску, на місце приїхала поліція, що хоче оштрафувати протестувальників за перекриття руху транспорту. У прес-службі патрульної поліції Львова підтвердили, що далекобійники перекрили дорогу. Рух транспорту у обидві сторони зупинений.

 

Речник Львівської митниці Роман Макар пояснив, що митниця працює у штатному режимі.

«Проблема у тому, що до 2 грудня країна не отримала міжнародні дозволи на автомобільні перевезення по країнах Європи. І тільки з суботи, з другої ночі ці дозволи почали видавати. У зв’язку з цим і виникли черги, тобто до того машини не їхали, а зараз вони отримали ці дозволи і почали їхати», – сказав Роман Макар.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET