Африканку з немовлям затримали на українсько-польському кордоні

Мандрівниця намагалася пішки дістатися до Європи.

10.10.2017 23:24   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

Прикордонники контрольно – пропускного пункту «Шегині» затримали громадянку республіки Конго з тримісячною дитиною, пише - Дивись.info.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Читайте також

6 тонн контрабанди виявили львівські митники серед вживаного одягу

Жінку помітив прикордонний загін при огляді місцевості поблизу пункту пропуску. Африканка йшла пішки до кордону. З’ясувалося, що молода мама, 1991 року народження, намагалася в обхід пункту пропуску незаконно дістатися до території Польщі. В руках у жінки прикордонники виявили тримісячне немовля. Працівники прикордонної служба доставили матір з дитиною в прикордонний підрозділ, щоб забезпечити їм обігрів і харчування.

Крім того, прикордонники викликали швидку медичну допомогу, так як побоювалися переохолодження малюка. У громадянки республіки Конго при собі був прострочений паспорт та недійсний вид на проживання в Україні. Жінка розповіла, що деякий час проживала в Одесі, а після того, як термін дії дозволу на тимчасове перебування закінчився, вона вирішила самостійно добиратися в Європу. Працівників прикордонної служби вразило те, що у жінки не було з собою ані харчування, ані теплих речей.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info