Львівські медики на собі випробували індійську вакцину від дифтерії

03.02.2018 08:35   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

Львівські медики показують приклад іншим. Близько півсотні працівників обласного лабораторного центру, колишньої санстанції, зробили у четвер, 1 лютого, щеплення АДП-М для посилення імунітету. У такий спосіб закликають містян зробити щеплення від дифтерії, пише - ZAXID.NET.

Читайте також

Медики попереджають про можливий спалах дифтерії і закликають львів’ян вакцинуватися

Адже дорослі також мають подбати про щеплення проти правця та дифтерії. Це так звана ревакцинація, яку варто повторювати кожні 10 років. Щеплення для дорослих цією вакциною абсолютно безкоштовне. Антитоксином на сьогодні забезпечені всі заклади охорони здоров'я міста.

Переконують, вакцина в усіх амбулаторіях та поліклініках міста однакова. На відміну від дитячої, дорослим колять тільки індійський препарат. Нетипових реакцій від неї не було.

«От всі нарікають: небезпека, індійська вакцина. Це проблема! Не знаю, чому і звідки виникли така недовіра. Але от сьогодні наші працівники абсолютно свідомо прийшли. Нікого ніхто не змушував. Прийшли на щеплення і ми своїм прикладом покажемо, що проблеми в тому немає», – зазначив заступник директора Львівського обласного лабораторного центру Олег Когут.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET