У Львові чоловік затримав зловмисника, який напав з ножем на бабусю

21.02.2018 11:27   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові чоловік затримав рецидивіста, котрий проник у сусідську квартиру та поранив ножем пенсіонерку.

Читайте також

Журналістка пояснила, чому патрульні не застосували зброю у львівській психлікарні (Відео)
Керівництво психлікарні у Львові не з'явилося на роботі після різанини в закладі

Зловмисник, раніше судимий за вбивство, затриманий, санкція статті, за якою відкрито кримінальне провадження, передбачає покарання – від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна, пише - То є Львів.

На оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що по вулиці Федьковича стався розбійний напад, під час якого літній жінці було завдано ножове поранення. На місці події працювала слідчо-оперативна група Франківського відділу поліції.

Як встановили правоохоронці, зловмисник, проник у квартиру на другому поверсі будинку. На той час 79-річна господиня спала у помешканні, чоловік підійшов до неї та завдав удар ножем у груди. Поранена вибігла на балкон та почала кликати на допомогу. На її крик відреагував 28-річний сусід з верхнього поверху, котрий затримав зловмисника та повідомив про подію у поліцію.

Пенсіонерку з діагнозом «колото-різана рана грудної клітини» було госпіталізовано. Поліцейські встановили особу нападника – ним виявився 33-річний львів’янин, раніше судимий за вбивство. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Проводиться досудове розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews