Сім львівських підприємств частково звільнили від плати за землю

У перелік входять «Факро Львів», «Шувар» та ПАТ «Компанія Ензим».

24.03.2018 10:38   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У четвер, 22 березня, на сесії Львівської міської ради депутати затвердили зміни до переліку підприємств, які відповідають критеріям, визначеним Програмою сприяння розвитку львівських товаровиробників на 2015-2018 роки, пишуть - Варіанти.

Читайте також

На Львівщині керівник лісгоспу незаконно виділив 6,3 гектара землі

Зокрема, йдеться про надання знижки в 40% від орендної плати для львівських підприємств, які виробляють продукцію на території міста.

До переліку увійшли підприємства: ТзОВ «Ринок сільськогосподарської продукції «Шувар», ПАТ «Компанія Ензим», ТзОВ «Львівська ізоляторна компанія», ТзОВ «Факро Львів», ТзОВ «Львівський монтажно-заготівельний завод», ПАТ «Галичфарм», ДП «Науково-дослідний інститут метрології вимірювальних і управляючих систем».

Нагадаємо, у березні 2017 року львівські депутати продовжили на рік програму сприяння розвитку львівських товаровиробників. Йдеться про пільгу у 12,5 млн грн, яку нададуть 15 підприємствам.

А у червні минулого року депутати визначили 6 підприємств, які отримали пільги. Серед них – ТзОВ «Факро Львів».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews