60-річний львів’янин сяде за шахрайство на лаву підсудних

26.03.2018 19:36   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Слідчі поліції Львівщини скерували до Шевченківського районного суду Львова кримінальне провадження стосовно 60-річного львів’янина.

Читайте також

Шахрая, який завдав Львівській міськраді шкоди на понад 30 мільйонів, судитимуть

Про це повідомили сьогодні, 26 березня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли, що 60-річний львів’янин обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 190 Кримінального кодексу України (заволодіння чужим майном шляхом обману та зловживання довірою (шахрайство), повторно, вчинене за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах). Представляючись наближеною до правоохоронних органів та влади особою, він увійшов у довіру двох громадян та заволодів їх коштами на суму понад 716 тисяч гривень», пише - Щоденний Львів.

«Зловмисник обіцяв вирішити питання щодо реалізації конфіскованого майна за цінами нижчими від ринкових. Крім цього, нез’ясована слідством особа представила порушника як людину, яка зможе допомогти, іще п’ятьом громадянам, у яких шахрай згодом видурив ще понад один мільйон гривень», – поінформували також у прокуратурі.

«Загальна вартість завданих матеріальних збитків становила 1 863 478 гривень. До обвинуваченого застосовано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту та накладено арешт на нерухоме майно вартістю 2 250 000 гривень», – повідомили також у прес-службі прокуратури Львівської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews