Шахрая, який завдав Львівській міськраді шкоди на понад 30 мільйонів, судитимуть

11.10.2017 15:37   Джерело: Форпост
Опубліковано : Патрік Скеля

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області, слідчими Нацполіції завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно уродженця Луганщини, який використав підроблені документи, незаконно заволодів, а згодом продав об’єкти нерухомості, що перебувають у комунальній власності територіальної громади м. Львова, пише - Форпост.

Такі дії шахрая завдали шкоди Львівській міській раді на суму понад 33 млн грн.

Читайте також

У Червонограді, спіймали чоловіка, який причетний до 16 крадіжок
Львів’янину, який до смерті побив чоловіка, загрожує до 10 років ув’язнення
На Львівщині в Червонограді судитимуть зловмисника, який побив чоловіка на автозаправці

До обвинуваченого застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Довідково: за вчинення злочинів, передбачених ч.4 ст.358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів), ч.4 ст.190 (шахрайство), ч.1 ст.209 (легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом) Кримінального кодексу України, передбачене покарання у вигляді позбавлення волі до 12 років з конфіскацією майна.

На даний час, у Сихівському районному суді вже відбулось підготовче засідання, за результатами якого вказане кримінальне провадження призначено до судового розгляду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Форпост