«Чорнобильці» отримають допомогу з бюджету Львова

24.04.2018 16:30   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У ЛМР запевнили: «Постраждалим внаслідок аварії та ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС місто виплатить матеріальну допомогу».

Читайте також

Львівська мерія збільшила матеріальну допомогу багатодітним сім'ям
Ліквідатори аварії на ЧАЕС отримають від міськради Львова 1,2 млн грн

Про це повідомили вчора, 23 квітня, в прес-службі Львівської міськради, де також конкретизували: «До 32-ї річниці Чорнобильської катастрофи (26 квітня) місто виплатить одноразову матеріальну допомогу постраждалим внаслідок аварії та ліквідаторам аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Таку допомогу загалом отримає 1861 людина», пише - Щоденний Львів.

«Згідно з розпорядженнями міського голови №135 від 10 квітня 2018 року, одноразову матеріальну допомогу з міського бюджету Львова нададуть громадянам, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, 1-ї категорії та ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС 2-ї та 3-ї категорії – мешканцям, які зареєстровані у Львові й перебувають на обліку у відділах соціального захисту управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики. Зокрема, допомогу отримають громадяни, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, 1-ї категорії – 883 людини по 700 гривень кожен, ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС 2-ї категорії – 832 людини по 700 гривень кожен, ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС 3-ї категорії – 146 людей по 500 гривень кожен. Загальна сума виплат – 1 273 500 гривень», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів