У Львові побільшало вбивств, а злодії стають нахабнішими

17.05.2018 13:32   Джерело: Вголос
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові у 2017 році зросла кількість пограбувань та тяжких злочинів.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок
Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка

Про це сьогодні, 17 травня, під час сесії Львівської міської ради повідомили прокурори, пише - Вголос.

Керівник львівської прокуратури №2 Сергій Янчишин заявив, що на території Шевченківського району зросла кількість грабежів та тяжких злочинів.

«У 2017 році Шевченківським відділом поліції було розкрито 44% від усіх зареєстрованих кримінальних правопорушень. Загалом у 2017 році було зареєстровано 2251 кримінальне провадження, з цього 999 – тяжкі кримінальні правопорушення, з них вдалось розкрити 297. Збільшилась кількість тяжких злочинів. Зростає кількість навмисних вбивств. У 2017 році їх було вчинено 4, одне з них й досі не розкрито. Занепокоєння у правоохоронців викликає ріст крадіжок – не розкрили 729 крадіжок, розкрили 307. Зростає кількість квартирних крадіжок з проникненням в житло. Збільшилась кількість квартирних крадіжок, коли злочинці вночі проникають у квартири. Квартирні злодії, яких ми арештовуємо, вносять застави і потім знову крадуть», – сказав Сергій Янчишин.

Керівник прокуратури Франківського району м. Львова зазначив, що і на території його району побільшало тяжких злочинів.

 «Збільшується кількість тяжких правопорушень, у 2017 році їх було 732. Найбільше злочинів – це крадіжки з проникненням у житло», – додав Ігор Івченко.  


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вголос