На Львівщині затримали грибника з набоями

19.09.2018 21:37   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Дільничному інспектору прикордонної служби відділу «Краківець» зателефонував житель прикордоння, який повідомив про підозрілого незнайомця, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Чи варто на Львівщині очікувати вибухів складів з боєприпасами
Гвинтівку під набій Флобера знайшов службовий пес на «Раві-Руській»
Поліціянти знезброїли ще одного жителя Львівщини

Про це повідомили в середу, 19 вересня, в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, де також розповіли: «Прикордонники з’ясувалоси, що підозрілий чоловік перебуває в прикордонній смузі без документів і що він – без постійного місця проживання. Чоловік запевнив, що збирає гриби, однак коли інспектор поцікавився «здобиччю» грибаря, то виявилось що в пакунку замість грибів чоловік має значну кількість набоїв до нарізної зброї».

«Прикордонники негайно викликали на місце події оперативно-слідчу групу Нацполіції, згодом, за результатом огляду особистих речей громадянина, було виявлено 160 набоїв калібру 5,45 мм, 35 набоїв калібру 7,62 мм та речовину, схожу на порох. Походження набоїв чоловік пояснити не зміг, відтак, запевнив, що знайшов їх у лісі. Подальші слідчі дії щодо цього випадку проводять представники Нацполіції України», – поінформували також у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів