Чи варто на Львівщині очікувати вибухів складів з боєприпасами

08.10.2017 18:31   Джерело: Експрес online
Опубліковано : Патрік Скеля

Після вибухів на складах боєприпасів на Вінничині, мешканці Львівщини теж неабияк захвилювались. Адже в області багато військових частин, тож чи не вибухне і в нас котрийсь із них, пише - Експрес online.

Читайте також

Охорону стратегічних об’єктів Львівщини посилять

«Найбільший склад був у Брюховичах, - розповів Олександр Поронюк, начальник Західного регіонального медіа центу Міноборони України.
- Там зберігалося понад 240 тисяч тонн боєприпасів до «Градів», «Смерчів», «Ураганів» інших артилерійських систем. Це справді було небезпечно, адже склад розташовувався за якихось десять кілометрів від центру Брюховичів. Але ще в 2009 році ці боєприпаси повністю вивезли.

Зараз стоїть питання рекультивації землі, що була зайнята складами, але боєприпасів там уже нема. Так само вивезли і склад авіабомб, що був біля Бродів. Звичайно, на Львівщині є склади озброєння та боєприпасів у військових частинах. Але охорона там належна, а враховуючи останні події, заходи безпеки ще й посилені».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Експрес online