Володимир Парасюк каже, що не проти очолити Львівську ОДА

24.04.2019 14:31   Джерело: Громадське
Опубліковано : Патрік Скеля

Народний депутат Володимир Парасюк прокоментував своє можливе призначення на посаду голови Львівської обласної адміністрації.

Про це Парасюк сказав у коментарі журналісту Громадського.

Інформацію про те, що нардеп може очолити ОДА після відставки Олега Синютки поширювали у низці ЗМІ.

«Я теж читав, але я не можу зараз підтвердити чи спростувати. Я такої інформації просто не маю. Не знаю, хто запустив це в засоби масової інформації, але я б подумав. Це є певний обсяг роботи, який можна показати. Я думаю, що моя персона там була б значно ефективніша, ніж у Верховній Раді», — сказав депутат.

Нагадаємо, 22 квітня голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка заявив, що йде у відставку. Він очолював ОДА з кінця 2014 року. Ще до другого туру президентських виборів Синютка заявляв, що піде у відставку, якщо на посаді не залишиться Порошенко. Варто зауважити, що Львівська область стала єдиною, яка підтримала чинного президента Петра Порошенка на виборах. На Львівщині Порошенко набрав 62.83% голосів виборців.

Закон «Про місцеві адміністрації» визначає — після обрання нового президента голови ОДА працюють на своїх посадах до призначення нових очільників адміністрацій.

Андій Стельмах Громадське


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Громадське