П'яний водій на євробляхах перекинувся на перехресті у Львові (Фото)

Втікач від львівських патрульних розбив автівку.

01.03.2020 08:25   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Нетверезий водій, втікаючи у Львові від патрульних, перевернувся і розбив свій автомобіль.

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

Про це повідомили в середу, 26 лютого, в управлінні патрульної поліції у Львівській області, де також розповіли, що водій автомобіля «Volvo V40» порушив  сьогодні, близько другої години ночі правила дорожнього руху на перехресті вулиць Липинського й Хмельницького. Відтак, екіпаж патрульної поліції подав за допомогою проблискових маячків синього та червоного кольору та звукової сигналізації сигнал про зупинку, пише - Щоденний Львів.

Але одій проігнорував вимогу й, не зупинившись, продовжив рух з наміром втекти. Під час одного із маневрів чоловік не впоравшись із керуванням, наїхав на бордюр та перекинувся на дах.

На щастя, ніхто не постраждав. Патрульні помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Керманич погодився пройти перевірку у медичному закладі. Лікар надав висновок, про те, що водій в стані алкогольного сп’яніння.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews