ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей

14.10.2017 12:24   Джерело: Depo.Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У Самбірський відділ поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на автодорозі "Самбір – Дрогобич" між селами Кульчиці та Ралівка, пише - Depo.Львів.

Читайте також

У Стрию водій автомобіля збив 6-річну дівчину

Працівники поліції попередньо встановили, що водій автомобіля "Фольксваген Пасат", 24-річний житель одного із сіл Самбірського району, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де здійснив лобове зіткнення з вантажним автомобілем "Мерседес" під керуванням 45–річного жителя Дрогобича.

В результаті ДТП водій та 22-річний пасажир "Фольксвагена" від отриманих травм померли на місці події. Ще двоє пасажирів легковика - 18–річний житель Дрогобицького району та 22–річний мешканець Турківщини доставлені на лікування у Самбірську лікарню.

Правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання правової кваліфікації злочину згідно норм Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Depo.Львів