У Львові під час підключення інтернету трагічно загинув монтажник

16.03.2020 07:24   Джерело: WestNews.info
Опубліковано : Патрік Скеля

У четвер, 12 березня, у Львові на вул. Кульпарківська 156 підчас виконання робіт із підключення інтернет-мережі загинув монтажник, пише - WestNews.info.

Читайте також

Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У львівській лікарні від отруєння блідою поганкою померли двоє людей
Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка

Цю інформацію в коментарі журналісту WN підтвердила речниця національної поліції Львівської області Світлана Добровольська. 

За її інформацією, загиблим виявився 25-річний мешканець Рівного. Чоловік виконував роботу в підключення інтернету одному з мешканців будинку.  Між 10-тим та 9-тим поверхами прохід було перегороджено решіткою (замок поламався), тож чоловік спробував пролізти. Але застряг і в результаті нещасного випадку задушився.

Зі слів очевидців, працівник проводив інтернет від Київстару. Редакція WN звернулась до компанії Київстар за поясненням цього інциденту. Відповідь наразі очікуємо.

Згодом ми отримали коментар від Катерини Резніченко, провідного фахівця зі зв’язків з громадськістю "Київстару": "12.03.2020 в м. Львів під час монтування комунікацій для підключення інтернету стався нещасний випадок, внаслідок якого співробітник організації «ВінСервіс» отримав травму, несумісну з життям.

Відповідальність за підготовку і проведення монтажних робіт та додержання вимог з безпеки, а, також, необхідний інструктаж персоналу покладається законодавством на організацію, що здійснює такі роботи. Підрядником «ВінСервіс» вже створено комісію для розслідування обставин цього трагічного випадку.

Висловлюємо глибокі співчуття близьким і рідним загиблого".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info