Справу стосовно посадовця, якого підозрюють у розтраті 250 тис грн, скерували до суду на Львівщині

14.04.2020 22:22   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Ідеться про завідувача складу структурного підрозділу державного вугільного підприємства, якому ввірили зберігання товарно-матеріальних цінностей.

Читайте також

Екс-керівника райлікарні звинувачують у розтраті коштів з бюджету

Про це повідомляє Прес-служба прокуратури Львівської області.

Однак, за версією слідства, імовірний зловмисник у 2016-2019 роках скористався службовим становищем та розтратив вугілля.

Встановлено, що обвинувачений видавав підроблені талони на безоплатне вугілля померлим особам.

Усього правоохоронці зафіксували 20 таких випадків, де сума збитків склала понад 250 тис грн.

Справу слідчі Поліції за оперативного супроводу фахівців Управління стратегічних розслідувань Львівщини під процесуальним керівництвом Прокуратури розслідували за ознаками злочинів, передбачений ч.ч.1,3 ст.191 (розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч.ч.2,3 ст.358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України.

Зазначимо, що на цей час фігурантом повністю відшкодовані завдані держбюджету збитки.

Довідка: санкція інкримінованих статей передбачає обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавлення волі на строк від 3 до 8 років, з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews