Львів’янка намагалася відкупити п’яного водія-винуватця ДТП

08.07.2020 18:47   Джерело: Про Захід
Опубліковано : Львівський Новинар

32-річна львів’янка була пасажиркою автомобіля Mercedes-Benz B200, яким керував 20-річний чоловік. Саме він не впорався з керуванням і здійснив наїзд на дорожній знак. ДТП у Львові на вулиці Грушевського.

У водія патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Прилад драгер показав незначне перевищення від норми — 0,23 проміле. Окрім того, він ніколи не отримував посвідчення водія. За що отримав постанову.

Під час оформлення адмінматеріалів за скоєну ДТП та керування в нетверезому стані транспортним засобом на водія, пасажирка зі словами “Я прожила 6 років в Італії і знаю як це в Україні робиться” — підійшла до службового автомобіля і поклала туди 500 гривень таким чином з її слів, хотіла подякувати за роботу.

На місце події слідчо-оперативну групу Галицького відділу поліції. Вони вилучили згадані гроші. Тепер водій відповідатиме за Кодексом про адміністративні правопорушення, а пасажирка за Кримінальним кодексом, інформує патрульна поліція Львівської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Про Захід