З доріг на Тернопільщині незабаром зникне асфальт?

Альтернативи бетонним дорогам немає.

25.05.2017 15:43   Джерело: znaj.ua
Опубліковано : Новини Львівщини

Незабаром покриття на дорогах будуть міняти міняти на бетон замість асфальту. У Міністерстві інфраструктури такої можливості не виключають. 

Про це очільник відомства Володимир Омелян сказав на форумі UkrCemFor 2017: "Ми давно говоримо про цементні дороги. І моя мрія, як міністра, щоб, принаймні, схід і південь України мали бетонне покриття автодоріг», - передає "Центр Транспортних Стратегій".

Читайте також

Шляховики Тернопільщини використовують кожен погожий день для робіт на дорогах

До пілотних областей з реалізації проектуз будівництва цементних автошляхів Тернопільщина, нажаль, не потрапляє. Реалізація проекту почнеться в  Дніпропетровській, Миколаївській та Одеській областях. За словами володимира Омеляна, 95% шосе в цих областях вже непридатні і потребують хоча б якогось ремонту. 

Скоро ділянки бетонки може отримати траса Львів-Херсон. Триває наразі підбір технічногог консультанта

"Одночасно, дивлячись вперед, ми розуміємо, що альтернативи бетонним дорогах немає. З таких доріг, які ми вже плануємо з будівництва в бетоні, - це будуть дороги Дніпропетровської, Миколаївської, Закарпатської областей. Це буде,  принаймні, південна частина дороги, яка з'єднає Гданськ і Одесу", - цитує слова Омеляна ЦТС.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: znaj.ua