Тернополяни скаржаться на неточні графіки руху громадського транспорту, які ще й розмістили надто високо

26.05.2017 14:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Тернополяни просять встановити на зупинках громадського транспорту «нормальні» таблиці із графіком руху. Люди скаржаться, що деякі графіки або  уже неактуальні, або розміщені так, що прочитати з них інформацію дуже важко, або ж взагалі відсутні. Про це жителі міста написали у петиції, яку подали на сайт міської ради:

«Деякі зупинки громадського транспорту взагалі не обладнанні табличками з графіком руху громадського транспорту, наприклад зупинка 31 маршруту на Винниченка. На інших зупинках ці графіки або не актуальні або розміщені так що розглянути дрібні цифри на них дуже важко. Наприклад зупинка “Медичний університет” – на табличці розміщеній на висоті більше 3 метрів зазначений графік руху 31 маршруту який вже декілька років не їздить через цю зупинку!

Читайте також

Учні та студенти у Тернополі матимуть електронні картки для проїзду у громадському транспорті

Або інший приклад, зупинка “Обласна лікарня” – графік руху розміщений на висоті більше 3 метрів на рифлену поверхню і прочитати деяку інформацію не можливо! Фото додаю.

Плівка Оракал не є настільки дорогою щоб так оберігати ці графіки від вандалів.

1. Актуалізуйте інформацію та вчепіть ці графіки на адекватній висоті!

2. Дайте догану начальнику управління транспорту, комунікацій та зв’язку за неналежну роботу, в ідеалі цю роботу має виконувати людина яка сама користується тим чим керує», – зазначає автор петиції Петро Беріт.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews