Тернопільський підприємець їздить на легендарній автівці з цікавою історією

30.05.2017 10:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

Днями відомий тернопільський бізнесмен Тарас Демкура похизувався новим-старим автомобілем. За його постом у фейсбуці свідчить, що свою автівку він віддав у ремонт, а пересів на «ретро» Ягуар. Виявляється цей автомобіль має доволі цікаву історію.  За словами Тараса Демкури, у 1971 році цей Ягуар Президент Америки Нiксон подарував Брежнєву, той Щербицькому і так ще через пару рук це авто попало до голови колгоспу iз Борщова, героя соцiалicтичної працi Щепановського, а вже потiм до нього.

Читайте також

Щепановський – мільйонер з Тернопільщини ще з радянських часів

 – З цим авто трапився кумедний випадок, коли Президент Нiксон подарував авто в Америці, Брежнєв сiв за кермо і на великий швидкості поїхав разом з Нiксоном, – розповідає Тарас Демкура. –  Охорона американского Президента на всiх парах помчалась на джипах навздогін. Брежнєв любив дуже їздити за кeрмом, але охорона Нiксона про це не знала, тому і прогавила викрадення свого Президента. Брежнев часто їздив на цьому авто в Криму i одного разу потрапив в аварiю (пiд час реконструкцI авто ми побачили це на правому ланжеронi). Цей автомобiль по праву рахується гордiстю нашої колекцiї на рiвні з "Майбахом" з резиденцii Гiтлера "Вервольф", що знаходилась в час вiйни в Вiнниці. Наступного разу покажу його. Тому вчора насолодився комфортною їздою коло Тернопiльського ставу на екслюзивному авто.

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews