Біля Копичинців працівники дитсадка перекрили трасу

01.06.2017 20:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Поблизу Копичинців працівники міського дитсадка перекрили трасу. Люди вимагали, щоб їм виплатили зарплату, яку затримують ще із квітня. Через акцію протесту на автошляху виник великий затор. Про це у мережі Facebook пишуть очевидці:

Директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ольга Хома розповіла: справа в тому, що кошти на зарплати працівникам дитячого садочка виділяють із місцевого бюджету, а міський голова пояснює, що наразі грошей на зарплати людям немає. «Працівники дитячого садочка неодноразово зверталися до нас, телефонували на гарячу лінію, але обласний департамент освіти і науки вплинути на ситуацію не може, адже все залежить від місцевої влади. Проте, міський голова пообіцяв, що під час перегляду перевиконання бюджету  першочергово спрямують кошти на зарплати цим людям», - каже Ольга Хома.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews