У випадку продовження дестабілізації ситуації у місті, єдиним виходом бачимо проведення перевиборів, – БПП Солідарність

01.06.2017 22:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Упродовж останнього тижня Україна здобуває перемогу за перемогою на міжнародній арені. Зокрема у вівторок, Сенат Нідерландів ратифікував угоду про асоціацію Україна-ЄС. Вчора у Стокгольмському міжнародному суді НАК "Нафтогаз України" переміг "Газпром" – кабальні  умови "бери або плати" повністю скасовані, країна врятована від боргового ярма у 35 млрд доларів. Зрозуміло, що російському агресору нічого не залишається, як продовжувати дестабілізовувати ситуацію всередині України, що ми бачимо на прикладі подій, які мали місце в  Конотопі та Львові, а також в рідному Тернополі.

На 2 червня заплановане проведення сесії Тернопільської міської ради, де передбачено розгляд  важливих для тернополян питань, зокрема надання учасникам АТО земельних ділянок, внесення змін до бюджету міста для забезпечення фінансування ремонтів в школах та садочках.

Також майже 10 млн. грн. передбачено для міських тепломереж, щоб не було перебоїв з постачання теплої води в літні місяці. Крім цього, на вирішення своїх земельних питань очікує більше сотні тернополян, які звернулись до Центру надання адмінпослуг ще в квітні.

Чергова сесія надзвичайно важлива, тому закликаємо усіх депутатів з усіх фракцій взяти участь в її роботі. Також вимагаємо у ВО «Свободи" припинити практику звезення невідомих осіб із сусідніх областей для блокування Тернопільської міської ради. Ми вимагаємо зупинити спроби зробити зручні для російських пропагандистських каналів картинки. 

У випадку продовження дестабілізації ситуації у місті, єдиним виходом бачимо проведення перевиборів Тернопільської міської ради та міського голови. Для нас не прийнятні спроби врегулювання внутрішньопартійного конфлікту однієї з політичних партій за рахунок інтересів тернополян. Переконані, що такий радикальний захід допоможе охолодити гарячі голови та дозволить продовжити розвиток та розбудову нашого рідного Тернополя.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews