На вулиці Коперника у вікнах обласної дитячої бібліотеки виставка світлин, автори діти

06.06.2017 10:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олена Мудра

Незвичайний формат виставки обрали працівники Тернопільської обласної дитячої бібліотеки - до дня захисту дітей у вікнах закладу з'явились фото на найрізноманітніші теми. Виставку "Світ очима дітей" Тернопільського обласного комунального центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді відтепер планують зробити постійною. Містяне будуть мати можливість познайомитись з фототворчістю талановитого школярства зі всієї області і побачити, які теми найбільше торкають серця дітей.

На світлинах багато облич дітей - світ дитинства завжди неповторний, є фото, присвячені майстрам своєї справи, фото з екологічним змістом, соціальні світлини. Діти фотографи особливі - вони завжди зі своїми фотокамерами, готові зупиняти миті та ділитися своєю творчістю. Майстерність гартується на фото  гуртках центрів дитячої творчості. Під час літніх канікул кожен школяр має завдання гарно відпочити, а школярі-фотографи ще і мають вполювати цікаві кадри. Позашкільна освіта переживає непрості часи, але те, що може отримати дитина, підліток, займаючись у гуртках, може стати дороговказом до майбутньої спеціальності, фахово зорієнтувати молоду людину. 

null
Фото: Олена Мудра

 

null
Фото: Олена Мудра

 

null
Фото: Олена Мудра

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews