Голова Львівської ОДА пояснив згоду Андрія Садового

25.06.2017 16:00   Джерело: dailylviv.com
Опубліковано : Тарас Жак

За прогнозами Олега Синютки, очищення Львова від сміття завершиться за два-три тижні, - пише dailylviv.com.

\Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка вважає, що міський голова Львова погодився йому передати функції з вивезення сміття облдержадміністрації, щоб не допусти епідемії в місті. Очільник Львівщини зазначив із цього приводу: «Я не знаю, які мотиви Садового, але я думаю, що передусім ним керує розуміння того, що він може далі вже допустити до епідемії в місті, і тоді людини не будуть виносити сміття на вулиці і перекривати дороги, як це відбувається зараз, а люди просто занесуть це сміття або в Ратушу, або, не хочу прогнозувати щось гірше».

Олег Синютка також запевнив, що очищення Львова від сміття триває. За його прогнозами, воно завершиться за два-три тижні. Очільник Львівщини зазначив із цього приводу: «Сьогодні питання номер один – вивезти сміття, ми розпочали сьогодні зі сьомої години ранку таке вивезення. Кожна компанія, яку ми залучили до цієї роботи, взяла від 20 майданчиків, і ми сподіваємось впродовж двох-трьох тижнів завершити очищення контейнерних майданчиків. Завдяки позиції міських голів, депутатів місцевих рад, громадських організацій і активістів, ми вивозимо сміття на полігони Львівщини».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: dailylviv.com