Львівський паверліфтер Павло Наконечний розповів, як побив світовий рекорд (Відео)

01.07.2017 20:00   Джерело: zaxid.net
Опубліковано : Тарас Жак

19-річний богатир Павло Наконечний повернувся із юніорського чемпіонату світу, що відбувався у Білорусі, з 4 нагородами. Три із яких – «золоті». Зараз богатир відновлюється після виснажливих змагань, - пише zaxid.net.

Хлопець розповів про свій розпорядок дня, захоплення та тренування. Ранок Павла Наконечного розпочинається зі спеціального поживного коктейлю, який складається із 300 мл молока, приблизно 100 грамів вівсянки і протеїну. А сон має тривати щонайменше 8 годин.

Цей кремезний та дужий хлопець, виявляється, легко ладнає із тваринами. З дитинства має багато домашніх улюбленців. А віднедавна у його кімнаті мешкає кішка Кіра.

Три роки Павло займається у спортзалі. І праця принесла успіх на юніорському чемпіонаті світу. Виступ на стартах львівський паверліфтер почав із «бронзи» – за присідання зі штангою. У жимі лежачи Павлові завоював «золото». Та кульмінація чекала у становій тязі. Наконечний йшов нарівні зі суперником із Великобританії. Тож в останній вправі мусив відірватися. Богатир згадує: «Третій підхід мій супротивник, як виявилося, не потягнув. Але мені це ніхто не говорив. Тренери нічого не казали, коли я виходив на рекорд. Щоби не збивати мене з куражу».

Львів`янин підкорив 355, 5 кг. Побив світовий рекорд серед юніорів. І здобув «золото» у триборстві. Павло Наконечний розповідає: «Перших п`ять годин я не міг зібратися з думками. Оскільки ще жив змаганнями».

Тренер силача Володимир Оліярник зазначив: «У Павла не є великий досвід змагань. Тому потрібно стежити, берегти його спортивне здоров`я».

Зараз паверліфтер відновлюється. Попереду юніорська першість України, яка дозволить потрапити на нові міжнародні турніри.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: zaxid.net