Прокурори хочуть звільнити Н. Ван Доеверен не чекаючи рішення суду

31.07.2017 15:30   Джерело: LvNews
Опубліковано : Юрій Шередько

2 серпня об 11 год.20 хв. у Личаківському районному суді м. Львова відбудеться засідання, щодо розгляду клопотання прокурора В. Нанівського про відсторонення від посади заступника головного лікаря Львівської обласної лікарні Наталії Ван Доеверен. Клопотання подане до суду прокуратурою 26 липня 2017 року, а копію клопотання, було вручено пані Ван Доеверен, на її робочому місці 25 липня, через 5 годин після виходу на роботу, коли суд відмовив прокуратурі у задоволенні клопотання про продовження відсторонення від роботи.

Читайте також

Невдале селфі: як хлопець покалічився у Львові
Медиків районної лікарні на Львівщині звинувачують у смерті 12-річного хлопчика з Тернополя

Прокурор називає підставою для повторного відсторонення від посади активну діяльність обвинуваченої щодо висвітлення ходу судового процесу у в соціальних мережах, а також вважає, що повернувшись до своїх обов’язків Ван Доверен може тиснути на свідків. Клопотання складене на підставі рапорту оперуповноваженого, який здійснював оперативний супровід справи на стадії досудового розслідування. Однак, як відомо, розгляд справи уже триває у суді, а відмовляючи у продовженні відсторонення, суддя аргументувала відмову, зокрема тим, що свідки, про яких заявляв прокурор уже допитані, і заяв прокурора про допит таких більше немає.

Довідка: Наталія Ван Доеверен, заступник головного лікаря Львівської обласної лікарні, громадська активістка, медик Майдану, обвинувачується в отриманні неправомірної вигоди та зловживанні службовим становищем. Вона повністю заперечує звинувачення і вважає, що справа «шита білими нитками». Вона самотужки організувала канал на Youtube  де публікує відеозвіти  про розгляд судової справи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews