У Львові відбулася благодійна фотовиставка-аукціон «На прищіпках»

15.08.2017 14:00   Джерело: zik
Опубліковано : Львівський Новинар

У сквері «На валах», що навпроти Львівської ОДА, відбулася благодійна фотовиставка просто неба «На прищіпках». Тематика світлин: «Я люблю життя», - пише zik.

Фотовиставка поєднана з аукціоном, тож глядачі могли придбати будь-які з робіт, виручені кошти від продажу яких, будуть скеровані на благодійні цілі. Як повідомляють організатори, усі зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу Мобільному хоспісу для дітей ЗУСДМЦ. По завершенню фотовиставки буде оприлюднено звіт.

Для тих, хто хотів придбати будь-які світлини з виставки «На прищіпках», це можна було зробити за добровільну пожертву (від 10 грн/фото). Спеціально для цього було облаштовано кілька скриньок, куди відвідувачі клали кошти за зняті з мотузків світлини.

«Ціную кожну хвилину життя. Бо воно дуже коротке. Вірю, що кожна маленька добра справа додає кожному сили і натхнення. Підтримуйте, друзі!», – написала на своїй сторінці у Фейсбук заступник начальника головного управління охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Ірина Микичак.

Додамо, що минулоріч спільними зусиллями вдалось зібрати 3106 грн., які було спрямовано на образотворчі заняття та смаколики для діток з «Лівчицької спеціальної загально-освітньої школи-інтернату І-ІІ ступеня (для дітей з вадами психо-фізичного розвитку)».

 

Організатори події зуміли забезпечити учасникам та відвідувачам гарний настрій, обмін досвідом та сердечну атмосферу. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: zik