Через порушення понад 20 маршрутів у Львові залишились без автобусів

Цього тижня кількість громадського транспорту у Львові ще більше скоротилася. До того ж, ще менше автобусів виходить на маршрути, а міська рада робить лише вигляд боротьби із цим явищем.

14.09.2017 22:30   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

12 вересня Львівський апеляційний адмінсуд визнав протиправним та скасував рішення управління транспорту ЛМР про проведення конкурсу на міські маршрутні перевезення та рішення про переможців конкурсу, визначених ще в квітні цього року, пише - Дивись.info

Читайте також

Без матюка тепер на роботу не доїхати: львів’яни обурені рішенням влади перенести кінцеві зупинки приміських автобусів


Також суд визнав протиправною бездіяльність управління Укрстрансбезпеки, яке не проконтролювало дотримання вимог законодавства управлінням транспорту і зв’язку ЛМР під час проведення конкурсу перевізників. Відтак суд скасував договір про перевезення пасажирів, укладений управлінням транспорту ЛМР з перевізниками “Міра і К” та “АТП 14630” та зобов’язав провести новий конкурс без порушень закону.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info