У Львові місячні трамвайні та тролейбусні квитки можна придбати онлайн

«Квиток зберігатиметься в додатку «Приват-24».

22.09.2017 16:30   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

Місячні квитки на проїзд у електротранспорті Львова від сьогодні можна придбати онлайн через додаток «Приват-24». Про це повідомив речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар, пише - Львівський портал.

За його словами, наразі місячні квитки дють лише для користувачів системи Android.

«Від сьогодні «Львівелектротранс» надає можливість купувати проїзні місячні абонементи онлайн через додаток «Приват-24». Ви можете відкрити QR-код на нашій сторінці, відсканувати його через додаток «Приват-24» у розділі «Транспорт» і придбати місячний проїзний. Наразі ця система доступна тільки для системи Android, але найближчим часом вона буде доступна до інших операційних систем», – розповів І. Бондар.

Читайте також

«Львівелектротранс» планує змінити принцип дії проїзних карток у трамваях і тролейбусах

Вартість електронного проїзного, зазначає Іван Бондар, тотожна вартості паперового – 100 грн. Проте електронний місячний квиток діє з моменту  його придбання, а не з 1 числа місяця, як це відбувається з паперовим проїзним.

Також він зазначив, що обдурити контролерів із проїзними не вийде:

«Квиток зберігатиметься в додатку «Приват-24». Відповідно контролер, який перевірятиме ваш проїзний, зможе подивитись, звідки ви показуєте зображення: чи з додатку чи з галереї вашого телефону».

Нагадаємо, з жовтня вартість проїзду у електротранспорті зросте, окрім сам місячний квиток оновиться.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал