Статки охочих очолити Львівську психлікарню

22.09.2017 22:30   Джерело: Leopolis
Опубліковано : Патрік Скеля

20 вересня відбулося перше засідання конкурсної комісії з визначення керівника Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні, пише - Leopolis.

Читайте також

МОЗ не виключає переведення ЛНМУ ім. Данила Галицького у статус факультету класичного університету

Під час першого засідання конкурсної комісії головою було обрано Ірину Микичак, директора департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації.

Відразу після обрання голови комісія зачитала список кандидатів, що подали свої документи на конкурс. На посаду керівника Львівської психлікарні претендують троє осіб: Голдун Андрій Богданович, Губар Олександр Михайлович, Чечотка Богдан Романович.

Андрій Голдун та Богдан Чечотка подали всі документи на підтвердження своєї відповідності умовам конкурсу. Натомість Олександр Губар подав документи, в яких зазначено менший, аніж потрібно, згідно з умовами конкурсу, стаж на керівній посаді. Втім конкурсна комісія, зважаючи на його біографію, а саме участь в АТО, вирішила його також допустити до участі в конкурсі.

Наступне засідання конкурсної комісії відбудеться 26 вересня об 11:00. Під час засідання кандидати на посаду керівника Львівської психлікарні презентуватимуть свої програми. Також буде передбачено можливість присутнім від громадськості поставити запитання кандидатам. Перед проведенням наступного засідання було також вирішено провести теледебати між кандидатами на каналі «Перший західний».

Зазначимо, Андрій Голдун є заступником директора департаменту охорони здоров’я ЛОДА, Олександр Губар обіймає посаду виконувача обов’язків керівника Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні, Богдан Чечотка до 17 жовтня 2016 року очолював департамент охорони здоров’я ЛОДА, до того працював головним лікарем Миколаївської ЦРЛ Львівської області.

Серед трьох кандидатів лише чинний в. о. керівника обласної клінічної психіатричної лікарні Олександр Губар має профільну спеціалізацію.

Андрій Голдун у своїй декларації за 2016 рік задекларував право власності на земельну ділянку в с. Ставчани та дачний будинок на 40 м кв. у Львові. Водночас його дружина володіє житловим будинком у Львові площею 398,6 м кв., земельною ділянкою та гаражем у Львові. Також сім’я задекларувала квартиру площею 45 м кв., яка належить Голдун Ярославу Богдановичу. Їздить Андрій Голдун автомобілем «Мерседес Бенц 124»,1986 року випуску.

За минулий рік Андрій Голдун заробив 136 тис. 093 грн, працюючи в департаменті охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації, ще 11 тис. 694 грн отримав за сумісництвом, працюючи лікарем у Львівському комунальному обласному шкірно-венерологічному диспансері.

Олександр Губар, згідно з декларацією, володіє магазином промислових товарів у Львові. Його дружина має право власності на земельну ділянку площею 1076 м кв. у с. Зимна Вода та будинком площею 204,8 м кв. Також дружині належить автомобіль «Kia Sportage» 2016 року випуску.

На посаді в. о. керівника Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні Олександр Губар 2016 року заробив 59 тис. 144 грн, іще 11 тис. 648 грн отримав на посаді лікаря.

Богдан Чечотка не володіє жодним рухомим або нерухомим майном. Усю власність записано на інших членів родини. Так, дружина володіє земельною ділянкою площею 1200 м кв. у с. Ілів Миколаївського району Львівської області та квартирою площею 51,32 м кв., сину Максиму Чечотці належить земельна ділянка площею 1532 м кв., житловий будинок площею 382.32 м кв., зареєстрований на тещу. Також дружина Богдана Чечотки задекларувала два автомобілі – «Субару Аутбек» та «Мерседес Бенц Е230».

За 2016 рік Богдан Чечотка заробив 100 тис. 445 грн за основним місцем праці, а також отримав 9 тис. 993 грн допомоги з безробіття.

Слід також зазначити, що саме Богдан Чечотка ухвалював рішення щодо закриття протитуберкульозного відділення Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Leopolis