На Франківщині молодь зняла житло для дідуся, який 25 років жив у підвалі (Фото, Відео)

Життя не склалося - довелося піти від дружини та двох малих дітей.

24.09.2017 10:30   Джерело: Українська правда
Опубліковано : Патрік Скеля

Молоді люди з Калуша Івано-Франківської області винайняли кімнату в гуртожитку, забезпечили продуктами та купили мобільний телефон 70-річному дідусеві, який понад 25 років прожив у підвалі, пише - Українська правда.

Калушанин Михайло Слободяник познайомився з дідусем випадково. Увагу фотографа привернуло те, що чоловік годував голубів крихтами хліба.


Михайло захотів сфотографувати 70-річного чоловіка і познайомитися з ним.

Михайлові Іванову 70 років. У Калуші в нього є двоє дітей та онуки. Проте чоловік 25 років прожив у комірчині, облаштованій у підвалі багатоповерхівки.

Читайте також

На вулиці Федьковича виявили чоловіка, який лежав на сходах
Підприємець з Івано-Франківська за чотири дні пішки дійшов до Львова

Коли ж його звідти вигнали, був змушений ночувати у підвалі.

"Я більш як 25 років прожив у підвалі. В тому самому домі, де жила мати з вітчимом. Вони там облаштували у підвалі коморку. От в тій коморці я і жив. Мати дала мені ключ. Жив так, що мало хто і знав, що я там є. Виживав тільки, збираючи пляшки. Просто хотів відійти від людей, від світу, сховатись, як отой равлик, у свою черепашку", – розповів чоловік.

Родинне життя Михайла Іванова не склалося, тож піти довелося від дружини та двох малих дітей.

За несплату аліментів чоловік двічі потрапляв до в’язниці, після чого не міг влаштуватися на роботу. Так він почав збирати пляшки. На їжу вистачало, а жити довелося у підвалі. Його останній прихисток зруйнувала пожежа. Молоді люди, які взяли дідуся під опіку, винайняли йому кімнату в гуртожитку, забезпечили продуктами та одягом, купили мобільний телефон. У гуртожитку 70-річний чоловік залишиться зимувати. Зараз молоді люди допомагають йому із виготовленням документів та оформленням пенсії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Українська правда