Десять населених пунктів Львівщини знеструмлено внаслідок аварії

Електропостачання відновлюється.

25.09.2017 10:30   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У неділю, 24 вересня, на території Львівської області сталися чотири порушення в роботі систем електропостачання, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Аварія зупинила потяг «Львів-Мостиська»

Зокрема, в Самбірському районі близько 13:30 аварія у високовольтній мережі знеструмила села Мала Озимина, Велика Озимина повністю, а Дубляни й Городище – частково. Їм уже повернули їм електропостачання о 15:20.
У Кам’янка-Бузькому районі о 17:00 спрацювання аварійного знеструмило села Банюнин і Новосілки частково, а Соколів – повністю. Їм відновлюватимуть електропостачання 25 вересня.

У Сокальському районі о 17:00 спрацювання аварійного захисту частково знеструмило село Тартаків. Йому відновлюватимуть електропостачання 25 вересня.
У Мостиському районі о 23:40 пошкодження повітряної лінії знеструмило села Слабаш, і Солом’янка, натомість село Твіржа – повністю. Їм відновлюватимуть електропостачання 25 вересня.
Про це повідомили сьогодні, 25 вересня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів