Олександра Бурцева залишили під вартою строком на два місяці без внесення застави

Львівський суд не відпустив з-під варти прихильника Саакашвілі.

25.09.2017 21:30   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

Апеляційний суд Львівської області залишив без змін ухвалу Галицького районного суду про тримання під вартою строком на два місяці без внесення застави Олександра Бурцева, пише - Дивись.info.

Читайте також

Організаторам пікету на трасі «Львів-Рава-Руська» загрожує до 10 років позбавлення волі

Він звинувачується зокрема у незаконному переправленні через кордон у змові з групою осіб та у нанесенні тілесних ушкоджень службовцю ДПС. Апеляційний суд вирішив, що суддя першої інстанції правильно врахував ризики для слідства, якщо обвинувачений залишиться на свободі.

Також суд визнав обгрунтованим обрання міри запобіжного заходу у виглядів тримання під вартою. Відтак клопотання захисників підозрюваного щодо зміни запобіжного заходу на особисте зобов’язання було відхилено. Суд також відхилив клопотання Міхеїла Саакашвілі та 7 народних депутатів про взяття Бурцева на особисті поруки, залишивши ухвалу суду першої інстанції без змін.

Під час засідання виступив Міхеїл Саакашвілі, який заявив, що не вважає Бурцева злочинцем і йому соромно за такий суд.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info