VII жіночий велопарад пройде 30 вересня у Львові

Рух транспорту під час велопробігу перекривати не будуть.

25.09.2017 22:30   Джерело: Твоє місто
Опубліковано : Патрік Скеля

У суботу, 30 вересня, у Львові пройде VII жіночий велопарад, інформують на сторінці події у Facebook.

Читайте також

У Львові перевірили, як швидше пересуватись містом: велосипедом, трамваєм чи автівкою
Садовий запропонував депутатам пересісти на велосипеди
Львівські активісти створили онлайн-карту для велосипедистів

Обов’язковим атрибутом для учасниць пробігу є червоний колір губ, дрес код – панк- та глем-рок, що включає чорні штани, шкіряну або джинсову куртку, футболку чорного кольору з принтом, бандани,чорне взуття, чорні сукні, спідниці та сорочки в клітинку, пише - Твоє місто.

«Мета велопараду – показати, що велосипед – вид транспорту, на якому зручно і швидко можна доїхати на роботу, зустріч або вечірку, і який є повноцінною альтернативою приватним авто», – йдеться в повідомленні.

Збір учасниць пробігу заплановано на 16:00 на вулиці Університетській біля пам’ятника Івана Франка. Виїзд колони – о 16:30 за маршрутом: Пам’ятник Франка – Словацького – Дорошенка – Кн.Ольги – В.Великого – Кульпарківська – Окружна – Антоновича – Митрополита Андрея – Листопадового Чину – Січових стрільців – Гнатюка – Пр.Свободи – пр. Чорновола – Липинського – Промислова – Опришківська – Кордуби – Старознесенська – FestRepublic.

Як повідомила організаторка заходу Вікторія Веселовська, перекривати рух на час пробігу в місті не будуть.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Твоє місто