У Стрию зловмисник ошукав чоловіка, який просив про допомогу

29.09.2017 23:30   Джерело: Дивись.Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

У Стрийський відділ поліції звернувся 43-річний мешканець одного із сіл Самбірського району, пише - Дивись.Інфо.

Читайте також

53 набої до АК вилучила поліція в помешкані на Львівщині
У Самбірському озері на Львівщині виявили потопельника
На Самбірщині освятили новозбудовану церкву

Заявник  повідомив, що 30 серпня, коли перебував у Стрию, у нього виникла потреба у готівці. Через відсутність досвіду користування банкоматом заявник попросив про допомогу випадкового перехожого.  Той не відмовив. А через декілька днів потерпілий довідався, що з його рахунку зникло  8 тисяч гривень, передає прес-служба поліції Львівської поліції області.

Працівники поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 27-річний житель  Стрийщини. Як з’ясувалося під час розслідування, після допомоги зі зняттям коштів, зловмисник попросив у заявника мобільний телефон щоб зателефонувати. Непомітно підмінивши SIM-картку, він згодом скористався нею, аби отримати доступ до банківського рахунку потерпілого.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Максимальна санкція, передбачена статтею. – обмеження волі на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.Інфо