53 набої до АК вилучила поліція в помешкані на Львівщині

Правоохоронці запевнили, що ті, хто до 6 жовтня добровільно здадуть зброю чи боєприпаси, які вони зберігають без відповідних дозволів, будуть звільнені від кримінальної відповідальності.

18.09.2017 16:30   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львівському обласному управлінні поліції повідомили, що 14 вересня його працівники виявили та вилучили під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні 48-річного стриянина 53 набої калібру 5,45 мм до автомата Калашникова, пише - Щоденний Львів.

Відтак, нагадують: «До 6 жовтня на Львівщині проводиться операція «Зброя та вибухівка», під час якої правоохоронці виявляють та вилучають зброю, набої, боєприпаси та вибухові речовини, що перебувають у нелегальному обігу. Проводяться відпрацювання та спеціальні рейди. Особи, котрі до 6 жовтня добровільно звернуться до працівників поліції та видадуть зброю чи боєприпаси, які вони зберігають без відповідних дозволів, будуть звільнені від кримінальної відповідальності».

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів