6 тонн контрабанди виявили львівські митники серед вживаного одягу

Нові одяг, взуття та речі домашнього вжитку заховали серед секонд-хенду.

01.10.2017 16:30   Джерело: Zaxid.net
Опубліковано : Патрік Скеля

Працівники Львівської митниці ДФС серед секонд-хенду виявили майже 6 т нового одягу, взуття та речей домашнього вжитку, пише - Zaxid.net.

Читайте також

Засудженого Шокала звільнили з посади заступника начальника Львівської митниці за угодою сторін
Суд визнав Саакашвілі винним у незаконному перетині кордону
500 пачок сигарет виявили митники у паливному баку автомобіля

Як повідомили ZAXID.NET у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області, два вантажні автомобілі прибули на митне оформлення 15 вересня. Згідно з супровідними документами, у автомобілях перевозили вживаний одяг та взуття. Проте під час перевірки, яку провели 25 вересня, серед секонд-хенду було виявлено майже 6 т нового одягу, взуття та речей домашнього вжитку.

В одному автомобілі митники серед вживаного товару виявили майже 4 т прихованого вантажу, а в іншому – 1,77 т. Серед них: нові скатертини, рушники, постільна білизна, одяг та взуття з ярликами, сумки, шкіряний одяг, хутрові вироби, спальні мішки різних виробників та торгівельних марок.

«Нові одяг та взуття були приховані серед секонд-хенду. В супровідних документах було зазначено, що перевозяться лише вживані речі», – повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.

Згідно з товаросупровідними документами, речі везли з Польщі на адреси ТОВ м. Києва та Львова.

Складено протоколи про порушення митних правил за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. Прихований товар вилучено. Його вартість встановлять додатково. Справу скерують до суду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Zaxid.net