Колії у Бескидському тунелі планують прокласти до березня

07.10.2017 08:26   Джерело: УНН
Опубліковано : Патрік Скеля

Колійні роботи всередині Бескидського тунелю триватимуть з кінця жовтня 2017 року до березня 2018 року. Про це повідомили у прес-службі ПАТ «Укрзалізниця», пише - УНН.

Читайте також

«Укрзалізниця» призначила додаткові потяги до Львова

«Тунель будується за графіком, встановлені чіткі терміни будівництва для кожного періоду. Хоча закінчилась сама проходка тунелю, ще є роботи, які виконують самі залізничники, а не підрядник. Це ... облаштування залізничної інфраструктури - самих колій, як на підході до тунелю, так і всередині тунелю, а також їх електрифікації», - повідомили у прес-службі.

В «УЗ» також відзначили, що цей тунель є двоколійним і зараз ведуться колійні роботи на підходах до тунелю.

«... колійні роботи всередині тунелю будуть вестись взимку і триватимуть, орієнтовно, до березня 2018 року. Загалом треба прокласти через тунель більше 2 км колії», - зазначили в прес-службі.

Також залізничники повідомили, що в самому тунелі уже почалась підготовка до електрифікації - закладаються елементи для того, щоб можна було облаштувати контактну мережу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: УНН