Найбільша частина видатків з бюджету: на оплату працівників державних установ

102,5 млн гривень – на потреби області

07.10.2017 13:29   Джерело: ТРК Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Найбільшу частку видатків з обласного бюджету скерували на оплату праці працівників бюджетних установ, оплату спожитих енергоносіїв, придбання  медикаментів та продуктів харчування, пише - ТРК Львів.

Читайте також

На програму "Доступні ліки" на Львівщині виділили 45 мільйонів

Також кошти спрямовувалися на охорону навколишнього природнього середовища – 7,9 млн грн, будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання автомобільних доріг – 7 млн грн, проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку – 3,3 млн грн,  боротьбу з онкологічними захворюваннями – 2,6 млн грн, забезпечення невідкладної серцево-судинної хірургії – 0,8 млн грн, надання медичної допомоги хворим нефрологічного профілю – 0,5 млн грн, виплату одноразової адресної грошової допомоги демобілізованим воїнам, які повертаються з АТО, і звільненим особам, безпосереднім учасникам АТО, які захищали суверенітет та територіальну цілісність України – 0,4 млн грн, покращення медичної допомоги ревматологічним хворим на важкі форми артриту – 0,3 млн грн, розвиток культури – 0,3 млн грн, підтримку індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім»– 0,2 млн грн, забезпечення дітей-інвалідів та дітей з важкими інтоксикаціями – медичними препаратами, виробами медичного призначення та дезіноксикаційною терапією – 0,2 млн грн, комплексний розвиток територій Львівщини – 0,2 млн гривень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ТРК Львів