Більше 8 млн гривень виділили на соціально-економічний розвиток Львівщини

10.10.2017 18:27   Джерело: ТРК Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Сьогодні, 10 жовтня, під час сесії Львівської обласної ради, депутати прийняли рішення про внесення змін до показників обласного бюджету, пише - ТРК Львів.

Читайте також

Садовий виділив 30 мільйонів для "Львівавтодору"
На Стрийщині підписали меморандум у сфері розвитку туризму
США надали для імітаційного центру на Львівщині обладнання на 22 мільйони доларів

«Згідно з прийнятим розпорядженням Кабінету Міністрів України обласному бюджету Львівщини виділили субвенцію на соціально-економічний розвиток у розмірі 8 млн 485 тисяч гривень», – зазначив директор департаменту фінансів Львівської ОДА Олег Демків.

Також він додав, що на цю суму планують збільшити обсяг доходів загального фонду, збільшити обсяг видатків бюджету розвитку спеціального фонду на суму 7 млн 330 тисяч гривень з розподілом цього фінансового ресурсу між двома департаментами Львівської ОДА , зокрема освіти та охорони здоров’я.

Окрім цього, також планується збільшити видатки загального фонду обласного бюджету на 1 млн 155 тис гривень для департаменту фінансів Львівської ОДА, з них – 155 тисяч гривень передадуть субвенційних коштів Радехівському районному бюджету для телестудії «Радехів».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ТРК Львів