​ Іноземець хотів провезти через кордон розвідувальний пристрій

11.10.2017 10:32   Джерело: Львівські
Опубліковано : Патрік Скеля

Чоловік хотів перетнути українсько-польський кордон на Львівщині. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби, пишуть - Львівські.

Читайте також

6 тонн контрабанди виявили львівські митники серед вживаного одягу
Суд визнав Саакашвілі винним у незаконному перетині кордону
500 пачок сигарет виявили митники у паливному баку автомобіля

Подія сталась в понеділок, 9 жовтня, у ПП «Угринів» на Сокальщині. В пункт пропуску на виїзд з України приїхав іноземець на автівці «Range Rover», яка була на литовських номерах. Він обрав «зелений коридор» для перетину кордону, але під час поверхневої перевірки водій дуже нервував. Тому прикордонники вирішили детальніше перевірити автівку.

Під час поглибленої перевірки автомобіля прикордонники разом з співробітниками фіскальної служби знайшли в багажнику розвідувальний пристрій військового призначення. Складову частину мобільного автоматичного КВ радіопеленгатора Р-355 «Черемуха-1» 1968 року виробництва вилучили. Він заходиться у фіскальній службі. Наразі тривають слідчі дії.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівські