П'ять тисяч домашніх собак безплатно прочіпують до кінця року у Львові

15.10.2017 17:36   Джерело: Експрес
Опубліковано : Патрік Скеля

Чіпування має чимало переваг. Зокрема, воно допомагає швидше знайти тварину, якщо вона загубилася, а ще дозволяє застрахувати домашнього улюбленця й навіть повезти його за кордон, пише - Експрес.

«Вживити чіп можна в нас, а також у всіх ветеринарних клініках міста, які беруть участь у програмі, - розповідає газеті Експрес Оксана Кошак, директор ЛКП «Лев».

- Хочу зазначити, що власники собак активно долучилися до процедури. Лише в нашому притулку за один день чіпують приблизно 20 песиків. Щоб пройти цю процедуру, потрібно попередньо зареєструвати собаку у міській базі даних. Зробити це можна в нас, станом на сьогодні львів'яни зареєстрували понад 10 тисяч собак. Коштує ця процедура 52 гривні 63 копійки.

Також тварину потрібно обо'язково вакцинувати від сказу. Безплатно тварин чіпуватимуть доти, доки не закінчаться усі п'ять тисяч чіпів. Потім ця процедура коштуватиме значно дорожче - від 300 до 500 гривень у приватних ветклініках й приблизно 200 гривень  в ЛКП «Лев». 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Експрес