Національний статус бази олімпійської, паралімпійської та дефлімпійської підготовки отримала «Арена Львів»

17.10.2017 12:33   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині вісім спортивних об'єктів, в тому числі «Арена Львів», отримали національний статус бази олімпійської, паралімпійської та дефлімпійської підготовки. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної держадміністрації, пише - Status Quo.

Читайте також

Філармонія у Львові і Луганський музично-драматичний театр отримають статус національних

Вісім закладів фізичної культури та спорту на Львівщині отримали національний статус бази олімпійської, параолімпійської та дефлімпійської підготовки. Спортивні об’єкти розташовані у Сколівському, Турківському районах та місті Львів.

Національний статус бази олімпійської, параолімпійської та дефлімпійської підготовки отримали державне підприємство «Арена Львів» у Львові, навчально-спортивна база літніх видів спорту Міністерства оборони України у м. Львові, навчально-спортивна база зимових видів спорту «Тисовець» у Сколівському районі, підприємство «Західний реабілітаційно-спортивний центр» у с. Яворів Турківського району, навчально-спортивна база олімпійської підготовки «Динамо» у смт Славське Сколівського району, комплекс спортивних споруд Львівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України у Львові, спортивна база Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, львівський стрілецький стенд.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo