Неспокійна ніч у Львові: масова бійка та розбитий автомобіль

23.10.2017 11:26   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

В неділю, 22 жовтня, у Львові на вулиці Шевченка сталася бійка. Про це повідомила речниця Патурульної поліції Львова Катерина Рибій, пише - Львівський портал.

«Надійшов виклик про конфлікт. Прибувши за адресою Шевченка, 386 помітили натовп людей, які бились між собою, вгамувавши бійку, з’ясовували обставини. Як з’ясувалось громадянин йшов додому з сім’єю і собакою на повідку, четверо молодиків сиділи в автомобілі біля магазину. Коли один із них виходив з автівки, то зачепився в повідок. Виникла словесна перепалка. Хлопці викликали підмогу і почалася бійка, внаслідок якої учасники пошкодили вітрове та лобове скло автомобіля. Учасників бійки запросили в Шевченківський відділ поліції», – зазначила вона.

Також у патрульні поліції зазначили, що спостерігачами сутички були кілька десятків осіб, а безпосередньо в бійці брали участь з обох боків семеро людей.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал